Wszystko co tylko może się okazać ważne na tą chwilę. Wieści zwykle od administracji, ale niewykluczone, że jakiś user będzie miał coś równie istotnego do przekazania.
|
No dalej! Pomóż nam chronić zwierzaki, razem możemy wszystko! :)
|
Czyli wszelkie plotki, ploteczki i inne wieści, jakie tylko wyłapią nasi Reporterzy. Strzeż się, poczta pantoflowa nie śpi. ;)
|
Ogłaszam otwarcie forumowego RP! Wszystkie drobne lokacje będą tworzone na bieżąco, więc leć robić Kartę Postaci. :) Trwają również zapisy na MG, a w miedzy czasie akceptacją zajmują się administratorzy i modzi. Życzymy miłej zabawy. |
![]() |
|
Admin
Tutaj mówimy o roślinach w WLP. Jakie są i które się nam najbardziej podobają. Możemy jeszcze zrobić listę roślin jakie się znajdują a właściwie to tu dam:
drzewo pomarańczowe
drzewo kołczanowe
trawa pampasowa
Lawenda
Karnegia Olbrzymia
Akacja Camelthorn
Palma daktylowa
Baobab
Cibora papirusowa
Akacja
paproć
palma wachlarzowa
trzcina
leszczyna pospolita
azalia
forsycja
brzoza
bambus
róża
tulipan
świerk
wiśnia japońska
orchidea
sekwoja olbrzymia
monstera
palma kokosowa
bananowiec
pielgrzan madagaskarski
olbrzymkowiec
sterlicja
drzewo deszczowe
Fuck the shit - MrCenzura
mi rośliny kwitnące, które w grze należą do klimatu umiarkowanego, czyli tulipan, róża, azalia, orchidea, ale też wiśnia japońska, sterlicja no i piękne drzewo deszczowe! świerk też, i sekwoja.
Admin
A mi tropikalne
W Googlach w grafice widziałam lotosa, jak ktoś miał w oczku wodnym, ale w grze go nie ma. Ciekawe, gdzie się schował?
Ups, to nie lotos, lotos jest w Akwarium, a to lilia wodna.
Admin
No ja to też wiem jeszcze jak oglądasz trailer to na sawannie są drzewa kolczaste takie oliwkowe.
Admin
No właśnie mało tych roślin.A nie myślicie że niemcy mają więcej?
Wątpię, raczej tyle samo.
Jak dla mnie brzoza jest nieco za mała, no nie?
Admin
Mało jest roślin tropikalnych.Bez nich nie można zrobić lasu tropikalnego.W ogóle nie ma kwiatów tropikalnych jedynie strelicja.