Wszystko co tylko może się okazać ważne na tą chwilę. Wieści zwykle od administracji, ale niewykluczone, że jakiś user będzie miał coś równie istotnego do przekazania.
|
No dalej! Pomóż nam chronić zwierzaki, razem możemy wszystko! :)
|
Czyli wszelkie plotki, ploteczki i inne wieści, jakie tylko wyłapią nasi Reporterzy. Strzeż się, poczta pantoflowa nie śpi. ;)
|
Ogłaszam otwarcie forumowego RP! Wszystkie drobne lokacje będą tworzone na bieżąco, więc leć robić Kartę Postaci. :) Trwają również zapisy na MG, a w miedzy czasie akceptacją zajmują się administratorzy i modzi. Życzymy miłej zabawy. |
![]() |
|
Admin
Ja ci prześlę podaj emaiL
Fuck the shit - MrCenzura
Maila masz do kliknięcia, obok "PW".
Ale już nie potrzebuję, wzięłam od przyjaciółki i nic mi nie dało.
Stworzyłam najlepszą rozgrywkę świata i oczywiście gra mi musiała zdechnąć >.< O ironio.
Admin
Hmmm a no to zrób renstalkę.A masz tam jakieś super budynki lub coś w tym rodzaju?
(Nie na temat ale czy ten avk to ty?)
Fuck the shit - MrCenzura
Właśnie się męczę 2 godziny nad reinstallem. Tak, pobierałam różne elementy, ale wszystko mi działa. Tylko robię jeszcze 1Gb aktualizację. Czuje jak mój komputer cierpi Ale mam już pewność że bd działać. 'uff...zanudziłabym się.
[hahahahahhahahahaha zniszczyłeś mnie w tym momencie. Człowieku, jestem DZIEWCZYNĄ w 3 gim. A to jest typek, którego jestem fanką]
A ja sobie dokupiłam dodatek Nie z tego świata >D
MODERUJĘ TYM KOLORKIEM
Na pewno masz jakiś talent
A gdy zaczną się śmiać – ty nie słuchaj
Rób to dalej
Pokaż im, ze masz tą wiarę
Że to ich cechy są słabe
Życia swego nie przegrałeś,
Bo ty rozwijasz się, nie gaśniesz.
trochę macie rację, że trochę nudne... Ja tam lubię jak je ufo zabiera > : D hie hie albo staną się wilkołakiem
Ja tam park lubię podpalać i takiego jednego Sima zamrażać. Zamknęłam go u sb na parceli i co tam >DD
MODERUJĘ TYM KOLORKIEM
Na pewno masz jakiś talent
A gdy zaczną się śmiać – ty nie słuchaj
Rób to dalej
Pokaż im, ze masz tą wiarę
Że to ich cechy są słabe
Życia swego nie przegrałeś,
Bo ty rozwijasz się, nie gaśniesz.
Sims 3.. Da się przejść.
Wystarczy że masz rodzinę dość dużą, od dziadków.....................do kolejnych pokoleń. A następnie czekamy aż pomrą ze starości.